Pages Menu
Categories Menu

Posted on Jan 15, 2017 in nieuws VAN de buren, nieuws VOOR de buren | 0 comments

Dying for life

Dying for life

_
Beste buren,

Gisteren zijn we het jaar weer mooi gestart met een leuke nieuwjaarsreceptie ons aangeboden door het bestuur van den Dreihoek.
Bedankt Gaëlle, Eric, Gert, Francoise en Ties om het te organiseren, de buren bij mekaar te brengen en te zorgen voor warmte en gezelligheid.
Ook de Syrische muzikanten (onder leiding van buurtbewoner Osama) hebben zeker hun steentje bijgedragen aan het samengevoel en we hebben zelfs spontaan een danske geplaceerd.

Osama Abo Amro is niet enkel muzikant, hij is ook regisseur en maakte recent een theaterstuk met de titel ‘Dying for Life’. Het is een beeldend verhaal dat de kracht heeft om de toeschouwer diep te raken en hem zelfs door mekaar te schudden met pakkende scènes afgewisseld met ‘black comedy. Ex-buurttbewoner en regisseur Andres Lubbert ontmoette Osama bij Kunst Z en maakte samen met Hussein Shabeeb een documentaire over het creatieproces van Dying for Life. De documentaire schetst een uniek beeld hoe via interculturele dialoog en samenwerking nieuwe gedeelde betekenissen ontstaan.

Ik maak van de gelegenheid gebruik om jullie uit te nodigen voor deze aangrijpende duo-voorstelling van theaterstuk en docu, die op 7 maart om 20.30u getoond worden in de kleine zaal van de Arenberg.

Reserveer nu meteen je tickets en maak er een mooie avond van samen met je buren!

Yvette

160aa539508a5898cf9c1999910caede-Dying_for_life

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *