Feestweekend en Rommelmarkt 2023

De deadline om in te schrijven voor het feest en de rommelmarkt is verlengd tot 7 mei!

Om in te schrijven voor de Rommelmarkt op zondag 14 mei: klik hier

Om in te schrijven voor het Feestweekend op zaterdag 13 mei: klik hier

In het weekend van 13 & 14 mei 2023 is het feest. Den Dreihoek bestaat al 42 jaar maar viert met terugwerkende kracht haar 40-jarig bestaan. Corona was en is een smerig beestje maar de jarige Den Dreihoek verdient haar feestje!

Zaterdagmiddag 13 mei (vanaf 15u) kan je genieten van animatie op straat, optredens en heel veel samen spelen. ’s Avonds (18u) sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd. Inschrijven voor de maaltijd op zaterdag 13 mei doe je hier. Betalen kan op hetzelfde rekeningnummer als voor de Rommelmarkt: BE96 4131 1483 3105 (10 euro voor 12+ en 5 euro voor 5+). Graag voor 7 mei inschrijven en betalen onder vermelding van na(a)m(en) en Feestweekend 2023

Op zondag 14 mei is het weer zover. Die dag staat helemaal in het teken van de Rommelmarkt van den Dreihoek. Het moment dat de kelders en garages hun schatten weer prijs mogen geven. Ook dit jaar doet het Giraffenplein (en Vitesse) volle bak mee dus er is genoeg plek. Om in te schrijven, vul je dit formulier in. De inschrijving is pas volledig na betaling van het inschrijfgeld op rekeningnummer BE96 4131 1483 3105 (8 euro/3m, 16euro/6m of 24 euro/9m), met als mededeling de in het formulier gebruikte naam en Rommelmarkt 2023.

Er zal opnieuw een gedeelte ingericht worden als kinderrommelmarkt. Hier kunnen kinderen (dus zonder vaste volwassen begeleiding) hun speelgoed verkopen (en bij de buren terugkopen ;-). Deze plekken zijn gratis, maar niet vrij te kiezen.

De inschrijvingen sluiten (net als voor de feestmaaltijd) op zondag 7 mei. Hierna zullen de betalingen worden gecontroleerd en zullen wij de plaatsverdeling-puzzel maken. Wij contacteren iedereen nadien via email. Veel succes met de zoektocht naar de mooiste pareltjes op zolder…

Tot 14 mei 2023 op de Rommelmarkt én tot 13 mei op onze verjaardag!

Grote groet,
De organisatie van het Feestweekend en de Rommelmarkt den Dreihoek.