Tafeltour den Dreihoek – 16 maart 2019

Als we de bijdrage van de buren proeven tijdens recepties, brunches dan weten we al dat er heel wat culinair talent en diversiteit is te vinden in onze buurt….

Met de tafeltour organiseren we een culinaire tocht en uitdaging voor en door de buurt. De deelnemende buren gaan die avond op stap. Elk gerecht eet je die avond op een andere plaats en met andere buren aan tafel. Jij gaat bijvoorbeeld eerst eten bij buur X, samen met 4 andere buren. Daarna maak je zelf een hoofdgerecht en ontvang je weer 2 andere buren bij jouw thuis om vervolgens bij weer een andere buur met 8 personen een dessert te eten. Voor achteraf zoeken we een gezellige plaats in de buurt om met de buren over de culinaire ervaringen na te praten…

Je maakt dus thuis een voorgerecht, een hoofdgerecht of een nagerecht klaar en laat je voor de rest verrassen over wat en waar je gaat eten.

Inschrijven kan ook om enkel deel te nemen als gast, maar dan is het afhankelijk van de beschikbare plaatsen bij de gastheren/vrouwen of je kan deelnemen.

PRAKTISCH

ZATERDAG 16 MAART 2019 / vanaf 19u

INSCHRIJVEN

Inschrijven via deze link en via betaling van € 35

Ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten, dan geef je dat aan bij het inschrijven.

De betalingen / inschrijvingen worden afgesloten op 6 maart! Zo kunnen we de koks tijdig verwittigen hoeveel gasten ze over de vloer krijgen.

VOOR DE CHEFS

Je geeft door of je graag een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht maakt. Ook interessant is natuurlijk hoeveel gasten je maximaal kan ontvangen.

– voor een voorgerecht voorzien we een budget van € 9,00 / pp
– het hoofdgerecht krijgt een budget van € 15,00 / pp
– het nagerecht wordt geraamd op € 6,00 / pp

Je kan dus een onkostennota maken voor maximaal dit bedrag.

MEER INFO

Raf Van Tichelen of Evelyn Mermans