Hoe zit dat nu met die regenton/-druppel?

  • Deze regenton is eigendom van buurtgroep Den Dreihoek en werd geadopteerd door een fijne buur.

  • Het water in de regenton/-druppel mag door elke buurtbewoner gebruikt worden. Je kan het bv. gebruiken om de planten water te geven, je auto of fiets te wassen of om waterspelletjes te spelen. Hiervoor hoef je dan ook geen toestemming te vragen aan de persoon voor wiens gevel deze ton staat.

  • De regentonnen blijven eigendom van de buurtgroep. We vragen aan alle buurtbewoners wel om goed voor de tonnen en de plantjes te zorgen en ze netjes te houden. Merk je iets aan de ton of aan de gevel waar ze staat? Dan mail je best naar info@dendreihoek.be en zoeken we snel naar een oplossing.

  • We vragen aan de buur om de regenton/druppel te onderhouden. Dit wil zeggen: bij erge vervuiling de ton proper maken, afval verwijderen, de plantjes water te geven indien dit van toepassing is, het overtollige water weghalen bij te veel water in de plantenbak en voor de vorst het water laten weglopen en de kraan laten openstaan.