Rommelmarkt 2022

Op zondag 22 mei is het weer zover. De Rommelmarkt van den Dreihoek. Het moment dat de kelders en garages hun schatten weer prijs mogen geven. Om in te schrijven, vul je dit formulier in. Na betaling van het inschrijfgeld op rekeningnummer BE96 4131 1483 3105 (7 euro/3m, 14 euro/6m of 21 euro/9m. Met als mededeling de in het formulier gebruikte naam en Rommelmarkt 2022) is de reservering pas volledig.

Dit jaar zullen we voor het eerst een gedeelte inrichten als kinderrommelmarkt. Hier kunnen kinderen (dus zonder vaste volwassen begeleiding) hun speelgoed verkopen (en bij de buren terug kopen ;-)). Deze plekken zijn gratis, maar niet vrij te kiezen.

De inschrijvingen sluiten op 8 mei. Hierna zullen de betalingen worden gecontroleerd en zullen wij de plaatsverdelings puzzel maken. Wij contacteren iedereen nadien via email.

Veel succes met de zoektocht naar de mooiste pareltjes op zolder… Tot 22 mei 2022!

Groet,
De organisatie van de Rommelmarkt den Dreihoek.