Rommelmarkt 2024

Op zondag 2 juni is het weer zover. De Rommelmarkt van den Dreihoek. Het moment dat de kelders en garages hun schatten weer prijs mogen geven. Om in te schrijven, vul je dit formulier in. De inschrijving is pas volledig na betaling van het inschrijfgeld op rekeningnummer BE96 4131 1483 3105 (8 euro/3m, 16euro/6m of 24 euro/9m), met als mededeling de in het formulier gebruikte naam en Rommelmarkt 2024.

Er zal opnieuw een gedeelte ingericht worden als kinderrommelmarkt. Hier kunnen kinderen (dus zonder vaste volwassen begeleiding) hun speelgoed verkopen (en bij de buren terugkopen ;-). Deze plekken zijn gratis, maar niet vrij te kiezen.

De inschrijvingen sluiten op zondag 19 mei. Hierna zullen de betalingen worden gecontroleerd en zullen wij de plaatsverdeling-puzzel maken. Wij contacteren iedereen nadien via email.

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die ons kunnen helpen om er weer een mooie dag van te maken. Bijvoorbeeld een shift achter de bar? Meehelpen opbouwen of afbreken? Flyers rond brengen? U mag het zeker via deze weg laten weten.

Veel succes met de zoektocht naar de mooiste pareltjes op zolder…

Tot 2 juni op de Rommelmarkt

Grote groet,
De organisatie van de Rommelmarkt van den Dreihoek.